Doktor Wanita Ni Sanggup Jadi Isteri No. 2 Tapi Syaratnya Buat Ramai Lelaki TERMANGU !!!

loading...
Doktor Wanita Ni Sanggup Jadi Isteri No. 2 Tapi Syaratnya Buat Ramai Lelaki TERMANGU !!! | Bagi sesiapa yang sedang mencari jodoh atau mencari jodoh lain mungkin ini dapat membantu anda. Khas untuk lelaki berumur tidak lebih 60 tahun sahaja. Satu biodata seorang doktor menjadi viral di laman sosial dan group-group WhatsApp kini. Doktor yang dimaksudkan adalah Doktor Nur Wahida Latif.
1
Katanya sedang mencari jodoh dan mahu berkahwin secepat mungkin dan sanggup jadi isteri kedua. Entah betul atau tidak biodata ini. Jom kita baca biodata penuh doktor wanita yang masih muda ini. Ada kawan perempuan minta dicarikan jodoh, sedia untuk di poligami.. SubhanaAllah….
Ini biodatanya:
■ Nama: Nur Wahida Latif
■ Anak bongsu dari tiga adik beradik
■ Daerah Asal: Bentong
■ Menetap: Temerloh
■ Pekerjaan: Doktor
■ Status: Gadis
■ Usia: 25 Tahun
■ Pendidikan: USM
■ Tinggi Dan BB : 171 & 57
■ Ciri Fizik: Kulit Putih Bersih, Hidung Mancung
■ Ahli Sunnah
■ Berhijab
■ Hafalan sudah 5 Juz Al-Quran
■ Hobi: Membaca dan mendengar kajian tentang agama
■ Sedia jadi isteri kedua
■ Target Menikah: Secepat mungkin
■ Kriteria suami: Soleh, solat lima waktu berjamaah di masjid, sudah bekerja. Gaji tidak begitu penting (nafkah dari gaji doktor insyaAllah mencukupi) yang penting berkomitmen mencari nafkah yang halal tidak malas-malasan. Amanah sebagai Imam dalam keluarga. Bertanggungjawab, membawa semakin dekat ke syurga Allah. Yang pasti harus penyayang. Umur calon suami tidak lebih 60 tahun.
Cepat: fb Dr. Wahida Latif
Hanya untuk yang serius sahaja. Jika ada yang berminat silakan inbox. Tulisan di atas hanya contoh penulisan biodata untuk web carian jodoh. Terima kasih kerana serius baca sehingga habis.
P/s: I wasted a few minutes going through the above biodata…so I figured if I wasted a few minutes on it…why not you too! Smile, you are on candid camera. Hehehehe…
loading...

0 Response to "Doktor Wanita Ni Sanggup Jadi Isteri No. 2 Tapi Syaratnya Buat Ramai Lelaki TERMANGU !!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close