15 WAJAH WANITA PALING CANTIK DI DUNIA.TAPI KECANTIK WANITA FILIPINA ADALAH ASLI YG BUAT LELAKI TERUJA

loading...
15 Negara Miliki Wanita Paling Cantik Di Dunia
Terdapat 195 negara di dunia, tapi wanita dari negara mana yang memiliki paras rupa paling cantik?
Bukan nak cakap ada wanita yang tidak cantik. Setiap wanita didunia ini memiliki kecantikan mereka tersendiri.
Tapi, 15 negara miliki wanita paling cantik yang kami senaraikan ini adalah berdasarkan kaji selidik dan data.
15f
Negara ini berada di kedudukan kedua menang dalam pertandingan besar ‘Ratu Cantik’. Setiap tahun, mereka merupakan pesaing kuat. Wanita Filipina terkenal dengan kecantikan semula jadi, serta sikap mereka yang manis dan sopan.
14f
Negara Britain terkenal dengan budaya campuran, jadi disebabkan itu wanita British datang dalam pelbagai warna dan rupa. Kebanyakan selebriti dan model terkenal berasal dari UK. Mereka juga berpendidikan tinggi dan pandai berfeysen.
13f
Wanita Australia memiliki kecantikan luar biasa dan ianya adalah hasil daripada pendatang yang berbeza dari seluruh dunia. Mereka suka berfesyen dan penampilan dianggap sangat penting.
12f
Wanita Amerika Syarikat sangat bijak dalam menjaga penampilan dan kekal cantik. Jika anda ke Los Angeles, Miami dan New York, memang ramai wanita cantik-cantik. Mereka juga sangat ramah.
11f
Wanita di sana terdiri daripada pelbagai campuran bangsa. Wanita Kanada terkenal dengan sikap sopan santun. Mereka juga berpendidikan tinggi dan sentiasa ingin kelihatan cantik.
10f
Wanita Belanda menduduki tempat ke-12. Mereka bukan sahaja cantik tetapi memiliki tubuh badan tinggi lampai. Purata ketinggian wanita di negara tersebuadalah 5kaki 7inci dan kebanyakannya berambut perang.
9f
Majoriti wanita Itali mempunyai mata coklat. Rambut mereka pula kebanyakannya berwarna perang. Wanita disana sangat pentingkan penampilan dan jenis suka bergaya.
8f
Negara ini terkenal dengan wanita cantik-cantik. Buktinya ialah negara tersebut sentiasa memegang rekod dalam pertandingan ‘Ratu Cantik Dunia’ setiap tahun. Kebanyakan wanita di sana tinggi lampai.
7f
Negara ini terkenal dengan wanita cantik dengan tubuh tinggi lampai, rambut perang, mata biru, tulang pipi tinggi dan bentuk badan menawan. Kebanyakan wanita disini adalah campuran Timur dan Barat. Mereka juga berpendidikan tinggi.
6f
Tidak Jauh dari Venezuela, wanita Colombia cantik dan sangat menarik. Wanita disana memiliki rambut hitam ikal mayang dan mata yang sangat cantik. Wanita di sana sangat penyayang dan jujur.
5f
Di sana memang semua wanita cantik-cantik belaka. Mereka sangat pentingkan penjagaan kulit dan rambut untuk kelihatan menawan.
4f
Wanita disana terkenal dengan rambut perang dan sederhana tinggi. Mereka mempunyai kulit yang cantik dan mata biru yang menarik.
3f
Wanita di sana menyerupai wanita Rusia, tetapi mereka lebih cantik. Sangat mementingkan penampilan untuk kekal cantik. Wanita disana sangat peramah dan mudah untuk didekati.
2f
Antara negara yang terkenal dengan wanita paling cantik didunia. Tidak kira rambut perang atau hitam, wanita di sana memiliki kecantikan semula jadi dan menarik. Wanita di sana sangat mementingkan pendidikan dan tradisi budaya.
1f
Kecantikan wanita Sweden memang tidak disangkal lagi. Wanita di sana memiliki tubuh badan tinggi lampai, badan langsin, berambut perang, mata biru, kulit putih susu, hidung mancung dan rahang yang sempurna. Tidak perlu mekap yang tebal kerana wanita di sana memiliki kecantikan semula jadi.
loading...

0 Response to "15 WAJAH WANITA PALING CANTIK DI DUNIA.TAPI KECANTIK WANITA FILIPINA ADALAH ASLI YG BUAT LELAKI TERUJA"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close