Hamil Ketika Umur 70 Tahun. Apa Jadi Ketika Melahirkan Anak Buat Ramai TERPANA !!! -

loading...


Selepas 50 tahun berkahwin masih tidak mendapat cahaya mata tetapi x mematahkan semangat pasangan ini utk terus mencuba. Pada umur 70 tahun akhirnya dia disahkan mengandung. Ketika melahirkan anak, ramai terpana. Ini PUNCANYA ... Ada juga gambar2....


Hamil Ketika Umur 70 Tahun. Apa Jadi Ketika Melahirkan Anak Buat Ramai TERPANA !!! -
Hamil Ketika Umur 70 Tahun. Apa Jadi Ketika Melahirkan Anak Buat Ramai TERPANA !!! | Ketika melahirkan anaknya pada usia 70 tahun, seorang wanita di India dapat mencipta rekod dunia sebagai seorang wanita yang paling tua melahirkan anak. Bertambah gembira la pasangan ini. Terkejut.
1
Memang ramai yang terpana dengan berita ini. Daljinder Kaur telah melahirkan seorang anak lelaki yang diberi nama Arman (membawa maksud “hajat” dalam bahasa Hindi) pada 19 April.
Arman merupakan anak pertama untuk Daljinder dan suaminya, Mohinder Singh Gill, 79, selepas hampir lima dekad usia perkahwinan mereka.
Walaupun mereka telah mengalami dua kali kegagalan menggunakan rawatan IVF, mereka tetap tidak berputus asa. Mereka juga enggan mengambil anak angkat kerana mereka yakin dengan kuasa Tuhan.
10 tahun yang lalu, seorang wanita India juga pernah melahirkan seorang anak perempuan ketika berumur 70 tahun selepas mendapat rawatan di klinik yang sama. KREDIT Nakbebel.
2

4
5
6
loading...

0 Response to "Hamil Ketika Umur 70 Tahun. Apa Jadi Ketika Melahirkan Anak Buat Ramai TERPANA !!! -"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close