(VIRAL) WAJAH TERBARU SAFIEY ILIAS SELEPAS MEMBUAT PEMBEDAHAN PLASTIK TERBARU PASTI BUAT KORANG TERKEJUT BERUK...

loading...

(VIRAL) WAJAH TERBARU SAFIEY ILIAS SELEPAS MEMBUAT PEMBEDAHAN PLASTIK TERBARU PASTI BUAT KORANG TERKEJUT BERUK...Tuhan Nak Tunjuk!!! WAJAH TERBARU SAFIEY ILIAS SELEPAS MEMBUAT PEMBEDAHAN PLASTIK TERBARU PASTI BUAT KORANG TERKEJUT BERUK...
Korang masih ingat lagi tak dengan berita yang pernah menggemparkan industri tempatan, bilamana pengasas produk “Perlaking’, iaitu Safiey Ilias mengumumkan yang dirinya bakal kembali berubah dari ‘pondan’ kepada lelaki sejati?
Padahal di awal kemunculannya, boleh dikatakan tak ramai yang tahu dan kenal dengan produk kecantikan beliau itu.. Tetapi disebabkan liputan media yang meluas dilakukan, bila Safiey ni buat keputusan untuk kembali ke jalan yang benar.. Produk kecantikan yang dijual Safiey terus melonjak naik.. Semua itu disebabkan rakyat Malaysia mahu memberikan sokongan kepada dirinya kerana sudah sedar dan mahu berubah..
Terkini, Miss dapat tahu yang Safiey dah buat pendedahan secara umum di akaun Facebook yang dirinya dah kembali ke rupa asalnya iaitu ‘pondan’.. Alasan yang diberikan Safiey.. Beliau ‘terpaksa’ kembali menjadi ‘pondan’ kerana tak tahan apabila dirinya kerap menjadi bahan cemuhan netizen, walaupun dirinya dah berubah menjadi ‘lelaki’ kembali.. Pulak dah.. Ke sebelum ni Safiey berubah kerana mahu mendapatkan liputan media bagi mempromosikan perniagaan beliau??

Iyerlah, sekarang ini kuasa ‘viral’ untuk orang kenal sesuatu atau seseorang sememamgnya kuat.. Macam Safiey ni Miss A rasa, mungkin keputusan yang dia buat sebelum ini.. Yang kononnya nak berubah hanya mahu mempromosikan produk kecantikan yang dijual beliau… Kalau betul lah apa yang Miss A andaikan ni, Safiey ni memang berani.. Berani kerana mempermainkan hukum Allah.. Apa hang ingat masuk neraka ni sekejap-sekejap ke??
Mempermainkan agama semata-mata nak promosikan produk? Safiey ni bolehlah kawan baik dengan Uqasha Senrose.. Miss A dapat tahu yang sekarang ni Safiey dikatakan sedang bercuti di Korea Selatan.. Bila sebut je Korea Selatan, terus Miss A terfikir.. Adakah Safiey ni pergi ‘bercuti’ di Korea Selatan kerana nak buat balik ‘tetek dia yang pernah dibuang masa dia ‘taubat’ dulu??

loading...

0 Response to " (VIRAL) WAJAH TERBARU SAFIEY ILIAS SELEPAS MEMBUAT PEMBEDAHAN PLASTIK TERBARU PASTI BUAT KORANG TERKEJUT BERUK..."

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close